ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ - ΚΟΥΤΣΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - FOUR SEASONS

ΚΟΥΤΣΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - FOUR SEASONS

Διεύθυνση - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ Διεύθυνση: ΚΑΛΥΒΙΑ Τ.Κ. - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ Τ.Κ.: 37002
Περιοχή - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ Περιοχή: Σκιάθος Κατηγορία - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ
Τηλέφωνο - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ Τηλέφωνο: 2427021645 Fax - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ Fax: -
Κινητό - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ Κινητό: 6976212826 E-mail - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ E-mail: gkoutseris@hotmail.com
Υπεύθυνος - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ Υπεύθυνος: - Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ Ιστοσελίδα:
Οι Four seasons villas είναι ένα συγκρότημα από 3 ανεξάρτητες villas που βρίσκονται στο κοσμοπολίτικο νησί της Σκιάθου στην περιοχή Καλύβια, μόλις 3,5 km από την πόλη της σκιάθου, 0,5 km από τις κοντινότερες παραλίες (Μέγας γυαλός ή ξάνεμος), 3 km από supermarket και 0,3 km από ταβέρνες. Οι Four seasons villas είναι χτισμένες στην κορυφή της πλαγιάς ενός βουνού με καταπληκτική θέα στο αντικτυνό βουνό, σε μία μεγάλη έκταση που επιτρέπει την ύπαρξη μεγάλων εξωτερικών χώρων για κάθε villa. Πιο σ...
Επισκέπτες: 4802

ΚΟΥΤΣΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - FOUR SEASONS

ΚΟΥΤΣΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - FOUR SEASONS

Οι Four seasons villas είναι ένα συγκρότημα από 3 ανεξάρτητες villas που βρίσκονται στο κοσμοπολίτικο νησί της Σκιάθου στην περιοχή Καλύβια, μόλις 3,5 km από την πόλη της σκιάθου, 0,5 km από τις κοντινότερες παραλίες (Μέγας γυαλός ή ξάνεμος), 3 km από supermarket και 0,3 km από ταβέρνες.

Οι Four seasons villas είναι χτισμένες στην κορυφή της πλαγιάς ενός βουνού με καταπληκτική θέα στο αντικτυνό βουνό, σε μία μεγάλη έκταση που επιτρέπει την ύπαρξη μεγάλων εξωτερικών χώρων για κάθε villa. Πιο συγκεκριμένα η κάθε villa διαθέτει χώρους πάρκινγ όπυ μπορούν να φιλοξενιθούν 2-3 αυτοκίνητα, ιδιωτική πισίνα με διαστάσεςι 6m x 4m και βάθος από 1m- 1,9m όπυ στην περιοχή της πισίνας υπάρχουν 4 ξύλινες ξαπλώστρες, μεγάλες ομπρέλες, τραπέζι με 6 καρέκλες εξωτερικού χώρου και barbeque.

Η κάθε villa είναι ένα κτήριο με δύο ορόφους όπυ στονκάτω όροφο βρίσκονται δύο κρεβατοκάμαρες ( η μία με 2 μονά κρεβάτια και η άλλη με ένα διπλό ), με ξεχωριστό μπάνιο για κάθε μία, A/C, LCD τηλεόραση και ξεχωριστή βεράντα.
Στον πάνω όροφο βρίσκεται η κουζίνα, το σαλόνι και ένα μπάνιο. Το σαλόνι έχει δύο τριθέσιους καναπέδες που γίνονται κρεβάτι, A/C, τζάκι, LCD32΄,ψδ radi;ofvno, DVD και internet. Η κουζίνα διαθέτει μεγάλο τραπέζι με 6 καρέκλες, ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, καφετιέρα, τοστιέρα και βραστήρα.
Ο πάνω όροφος διαθέτει μεγάλη βεράντα όπου βρίσκεται τραπέζι με πάγκους που μπορεί εξυπηρετήσει άνετα 6 άτομα.

Οι Four seasons villas είναι συγκρότημα που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες εξασφαλίζοντας την ησυχία και ιδιωτικότητα τους σε ένα πολύ άνετο και πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον.

ΚΟΥΤΣΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - FOUR SEASONS

Στοιχεία Κράτησης
date range from date range to
CAPTCHA Image [ Άλλη φωτογραφία ]